Uitnodiging webinar corona-update #12 op maandag 12 oktober

Uitnodiging webinar corona-update #12 op maandag 12 oktober
1 oktober 2020 Diana Eleveld

Op maandag 12 oktober om 12:00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar gaat Diana Eleveld in gesprek met Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) en Peter Loef (beleidsspecialist arbeid bij Glastuinbouw Nederland) over de laatste actualiteiten.

Aan de orde komen in ieder geval:
* De loondoorbetalingsplicht in geval van quarantaine: werknemer is verkouden, wacht op een testafspraak c.q. -uitslag of heeft een ziek gezinslid. Voor wiens rekening komen deze dagen? Hoe kijken de agrarische werkgeversorganisaties hier tegenaan en wat doet zij er tegen?
* Wat moet een werkgever doen als er bij één of meerdere werknemers van zijn bedrijf corona wordt geconstateerd? Wanneer wordt er overgegaan tot bedrijfssluiting?
* Welke gevolgen hebben de maatregelen die per 29 september zijn aangekondigd voor onze sector?
* Wat is de actuele grenssituatie en wat betekent dit voor de inzet van internationale werknemers in de komende periode?

Deze onderwerpen -en meer- komen aan de orde tijdens het webinar. Ook is er de mogelijkheid om live uw vragen te stellen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Bent u werkgever in de land- en tuinbouw? Of heeft u een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kunt u dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat u tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden.
Na afloop van het webinar ontvangt u automatisch de link waarmee u het webinar kunt terug kijken. Ook als u niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kunt u zich aanmelden. Dan kunt u het webinar op een later tijdstip terugkijken. Meld u hier aan voor het webinar.

App: Webinargeek
Het webinar vindt plaats via het programma Webinargeek. Ook het aanmelden vindt plaats via dit programma en ziet er mogelijk wat anders uit dan u van ons gewend bent. U hoeft niets te downloaden, u kunt via uw webbrowser (voorkeur voor Google Chrome) het webinar volgen. Na uw aanmelding ontvangt u een persoonlijke link om het webinar te kunnen volgen. Op de aanvangstijd klikt u op de ‘play’ toets (startpijl) die in uw scherm verschijnt.

0 Reacties

Laat een reactie achter