Uitnodiging webinar corona-update #11

Uitnodiging webinar corona-update #11
13 augustus 2020 Maartje Jager

Laatste update: 19 augustus 2020, 13:08

[Update: dit webinar heeft reeds plaats gevonden en kunt u hier terugkijken]

Uitnodiging webinar corona-update #11
Tips bij instroom van nieuwe arbeidsmigranten

Op woensdag 19 augustus om 11.00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Diverse sectoren hebben de komende weken te maken met een arbeidspiek. Hierdoor zullen veel nieuwe werknemers op de bedrijven nodig zijn, waaronder in veel gevallen ook internationale werknemers. In de coronatijd lopen zaken anders dan ‘normaal’ en veel ondernemers vragen zich af hoe ze met deze situatie om moeten gaan.

Tijdens het webinar gaat Maartje Jager in gesprek met Peter Baltus en Martijn Donker over dit onderwerp. Peter Baltus (projectleider bij LTO Noord) geeft een update over de actualiteiten, zoals de situatie aan de grenzen. Martijn Donker (beleidsmedewerker arbeid bij Nederlandse Fruittelers Organisatie NFO) vertelt hoe fruittelers die de komende weken te maken hebben met een toestroom van arbeidsmigranten hiermee omgaan.

Hoe past u de richtlijnen van het RIVM toe? Moeten er zaken geregeld worden rondom huisvesting? Wanneer is er sprake van een gezamenlijk huishouden? Wanneer moeten werknemers in quarantaine en hoe regelt u dat? Deze vragen -en meer-  komen aan de orde tijdens het webinar. Ook is er de mogelijkheid om live uw vragen te stellen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Bent u werkgever in de land- en tuinbouw? Dan kunt u dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat u tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden.
Na afloop van het webinar ontvangt u automatisch de link waarmee u het webinar kunt terug kijken. Dus ook als u niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kunt u zich aanmelden. U kunt het webinar dan op een later tijdstip terug kijken.

Meld u hier aan voor het webinar.

App: Webinargeek
Het webinar vindt plaats via het programma Webinargeek. Ook het aanmelden vindt plaats via dit programma en ziet er mogelijk wat anders uit dan u van ons gewend bent. U hoeft niets te downloaden, u kunt via uw webbrowser (voorkeur voor Google Chrome) het webinar volgen. Na uw aanmelding ontvangt u een persoonlijke link om het webinar te kunnen volgen. Op de aanvangstijd klikt u op de ‘play’ toets (startpijl) die in uw scherm verschijnt.

0 Reacties

Laat een reactie achter