Uitnodiging webinar: laat je bijpraten over de nieuwe cao Open Teelten

Uitnodiging webinar: laat je bijpraten over de nieuwe cao Open Teelten
12 april 2021 Maartje Jager

Eind maart hebben de vakbonden ingestemd met het eindbod van werkgevers in de Open Teelten, waarmee een nieuwe cao met de looptijd van twee jaar een feit is. Tijdens een webinar op maandagavond 19 april om 19.30u praten we je hier graag over bij!

Tijdens het webinar gaat Maartje Jager (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Steve Fok (beleidsadviseur bij LTO Nederland en betrokken bij de cao-onderhandelingen voor de Open Teelten) over:
– Hoe is deze cao tot stand gekomen?
– Wat verandert er voor werkgevers?
–  En waar willen partijen de komende periode verder op inzetten?

Deze onderwerpen -en mogelijk meer- komen aan de orde tijdens het webinar. Ook is er de mogelijkheid om live vragen te stellen. Het webinar duurt maximaal 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar
Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb je een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen welke in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je dus niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden!

0 Reacties

Laat een reactie achter