Uitnodiging webinar ‘Arbeidstijden in de Glastuinbouw’

Uitnodiging webinar ‘Arbeidstijden in de Glastuinbouw’
4 september 2017 Maartje Jager

Laatste update: 19 september 2017, 16:12

[Update: aanmelden niet meer mogelijk!]

Bent u ondernemer in de Glastuinbouw en heeft u ook te maken met het inplannen van personeel tijdens pieken en dalen in het werk? Volg dan onze gratis webinar op 20 september a.s.

Tijdens dit webinar wordt de arbeidstijdenregeling uit de cao Glastuinbouw besproken door de volgende mensen:

  • Maartje Jager (Werkgeverslijn land- en tuinbouw) geeft een korte uitleg over het jaarurenmodel en de arbeidstijdenwet.
  • Ondernemer Johan de Jong (Wooning Orchids uit Bleiswijk) aan het woord over zijn ervaringen vanuit de praktijk, met name rond het efficiënt inplannen van zijn personeel.
  • Beleidsspecialist Peter Loef (LTO Glaskracht Nederland) zal wat meer vertellen over de arbeidstijdenregeling in de cao en een doorkijkje geven naar de zaken die nu spelen bij sociale partners.

U bent van harte welkom om deze gratis webinar te volgen! De webinar vindt plaats op 20 september 2017, om 10.30 uur. De webinar duurt maximaal 45 minuten. Meld u hier aan voor de webinar.

Wat is een webinar?

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Deelname aan het webinar is gratis voor alle werkgevers in de Glastuinbouw. Wij ontmoeten u graag bij ons webinar op 20 september!

Meld u ook aan voor het webinar ‘Binden en boeien van werknemers’ of ‘Wat te doen rondom pensioen’.

0 Reacties

Laat een reactie achter