Uitnodiging webinar ‘Actualiteiten rondom pensioen’

Uitnodiging webinar ‘Actualiteiten rondom pensioen’
4 februari 2020 Maartje Jager

Laatste update: 3 maart 2020, 13:09

Als u werkgever bent in de land- en tuinbouw dan bouwen uw werknemers pensioen op bij het bedrijfspensioen BPL Pensioen. Het is daarom goed dat u op de hoogte bent van de actualiteiten die spelen rondom BPL Pensioen. We praten u hier graag over bij middels een gratis webinar! Op dinsdag 3 maart om 14.00u gaat Maartje Jager (adviseur bij de Werkgeverslijn) in gesprek met Jelmer Leenstra (pensioenconsulent bij BPL Pensioen) over de ontwikkelingen bij het pensioenfonds. Aan bod komt de financiële situatie van BPL Pensioen. Ook wordt er besproken wat er in 2020 gaat veranderen, zoals het incassobeleid en de invoering van e-Herkenning. De webinar duurt maximaal 45 minuten.

Wilt u meer weten? Van harte welkom om de webinar te volgen! U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, u ontvangt dan de link waarmee u de webinar terug kunt kijken.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Een dag voor aanvang van het webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. De webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom om de webinar te volgen. Webinars van de Werkgeverslijn worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Het is niet meer mogelijk u aan te melden voor dit webinar.

0 Reacties

Laat een reactie achter