Uitnodiging webinar: Aan de slag met huisvesting voor internationale werknemers

Uitnodiging webinar: Aan de slag met huisvesting voor internationale werknemers
17 mei 2022 Diana Eleveld

Van 12 t/m 25 mei 2022 vindt de Week van de Huisvesting plaats. Tijdens deze week gaan werkgevers, werknemers, gemeenten en belangenorganisaties het gesprek met elkaar aan over het landelijke tekort aan huisvesting voor internationale werknemers in de land- en tuinbouw. Tijdens een webinar op woensdag 25 mei 2022 om 11 uur halen we het net op: wat heeft de Week van de Huisvesting opgeleverd? Welke oplossingen zijn er om voldoende, kwalitatieve huisvesting te realiseren?

Tijdens het webinar geven Steve Fok (Themaspecialist Sociaal Economisch en Fiscaal Beleid, LTO Nederland) en Jules Sanders (Beleidsadviseur Arbeid, Onderwijs en Ondernemerschap, LTO Noord) praktische tips aan gemeentes, bestuurders en ondernemers om aan de slag te gaan. Daarbij zullen ze ook de online kennisbank presenteren met inspirerende video’s, feiten en fabels, en praktische tips.

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten.

Aanmelden voor het webinar

Ben jij een werkgever in de land- en tuinbouw? Ben jij werkzaam bij een gemeente en heb jij ruimtelijke ordening in je portefeuille? Of ben jij anderszins betrokken bij de arbeidsomstandigheden van internationale werknemers? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat je tijdens het webinar vragen kunt stellen. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee het webinar kan worden teruggekeken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden; je ontvangt dan ook na afloop automatisch de terugkijklink.

0 Reacties

Laat een reactie achter