Uitnodiging netwerkbijeenkomsten 2018

Uitnodiging netwerkbijeenkomsten 2018
17 september 2018 Diana Eleveld

Laatste update: 4 oktober 2018, 09:05

Heeft u klanten in de land- en tuinbouw sector? Mis onze netwerkbijeenkomsten speciaal voor accountants, administratiekantoren, payrollbedrijven en uitzendbureaus dan niet. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u weer helemaal bij over de actuele ontwikkelingen op het gebied van agrarisch werkgeverschap.

U bent van harte uitgenodigd voor onze bijeenkomsten. Wij informeren u graag over:

  • Agrarische cao’s: update cao-onderhandelingen Glastuinbouw, toelichting arbeidstijdenregeling Open Teelten en overige actualiteiten;
  • Huisvesting arbeidsmigranten; agrarische huisvestingsnormen en certificering;
  • Doorkijk naar 2019; Prinsjesdag 2018, ontwikkeling WW-premie, reparatie 3e jaar WW;
  • Overige actualiteiten

De inleidingen worden verzorgd door een beleidsadviseur van LTO (Glaskracht) Nederland en de adviseurs van de Werkgeverslijn. Het programma heeft ook een interactief deel. Er is ruime gelegenheid voor vragen, discussie en netwerken met andere deelnemers. Ook horen we tijdens de bijeenkomst graag welke knelpunten u op het gebied van werkgeverschap ervaart in de dagelijkse praktijk. Dit kan LTO meenemen in haar belangenbehartiging of projecten.

In ‘s-Hertogenbosch en Zwolle ben u van harte welkom vanaf 15:15 uur. Deze bijeenkomsten zullen starten om 15:30 uur. In ‘s-Gravenzande bent u welkom vanaf 14:45 uur en zullen we starten om 17:00 uur.* Onderdeel van het programma is een pauze waarin u met elkaar kunt netwerken onder het genot van een hapje en drankje. U kunt deelnemen op de volgende data en locaties:

Datum Locatie Adres
Woensdag 10 oktober 2018 ZLTO Onderwijsboulevard 225
5223 DE ’s-Hertogenbosch
Maandag 15 oktober 2018 LTO Noord Zwartewaterallee 14
8031 DX  Zwolle
Donderdag 18 oktober 2018* Handelskwekerij P. van der Haak Van Oosthuyzelaan 6

2691 NJ ‘S-GRAVENZANDE

* Let op gewijzigd tijdstip! De bijeenkomst op 18 oktober 2018 zal starten om 15:00 uur en eindigen om 17:00 uur. 

U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via het online aanmeldformulier. Daarna ontvangt u een bevestiging per e-mail. Voor deze bijeenkomsten zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als er minder dan 10 aanmeldingen zijn, gaat de bijeenkomst niet door. Wij melden u dat dan van tevoren.

Graag tot ziens!

Team Werkgeverslijn land- en tuinbouw

Deze bijeenkomsten worden financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

0 Reacties

Laat een reactie achter