Uitnodiging netwerkbijeenkomsten 2017

Uitnodiging netwerkbijeenkomsten 2017
21 september 2017 Mirthe Post

Heeft u klanten in de land- en tuinbouw sector? Mis dan niet onze netwerkbijeenkomsten speciaal voor accountants, administratiekantoren, payrollbedrijven en uitzendbureaus. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u weer helemaal bij over de actuele ontwikkelingen op het gebied van agrarisch werkgeverschap.

Programma
Tijdens deze bijeenkomsten praten wij u weer helemaal bij over de actuele ontwikkelingen op het gebied van agrarisch werkgeverschap. Wij informeren u graag over o.a.:

  • Actualiteiten cao’s: status cao Open Teelten en opstart onderhandelingen cao’s Glastuinbouw en Productiegerichte Dierhouderij;
  • Wet aanpak schijnconstructies; inzet LTO Nederland rondom inhoudingen huisvesting;
  • Wijzigingen in de Wet Minimumloon per 1 januari 2018; uitbetalen overuren en de gevolgen voor de toepassing van de cafetariaregeling;
  • Doorkijk naar 2018; arbeidsmarktoverleg sociale partners, Prinsjesdag 2017, de kabinetsformatie, ontwikkeling ww-premie, reparatie 3e jaar WW.

Tijdens de bijeenkomsten is er een presentatie van de beleidsadviseurs van LTO en de adviseurs van de Werkgeverslijn.

Data, tijd en locaties
Vanaf 15:15 is iedereen van harte welkom. De bijeenkomsten starten om 15:30 uur en eindigen rond 18:00 uur. Onderdeel van het programma is een pauze waarin u met elkaar kunt netwerken onder het genot van een hapje en drankje. U kunt deelnemen op de volgende data en locaties:

Datum Locatie Adres
Woensdag 25 oktober 2017 LTO Glaskracht NL Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
Donderdag 26 oktober 2017 LTO Noord Zwartewaterallee 14
8031 DX  Zwolle
Dinsdag 31 oktober 2017 ZLTO Onderwijsboulevard 225
5223 DE ’s-Hertogenbosch


Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via het online aanmeldformulier. Vervolgens ontvangt u een bevestiging per e-mail. Voor deze bijeenkomsten zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als er minder dan 10 aanmeldingen zijn, gaat de bijeenkomst niet door. Wij melden u dat dan van tevoren.

Heeft u vragen? Dan kunt u de Werkgeverslijn land- en tuinbouw bereiken via T 088 – 888 66 88.

Graag tot ziens bij één van onze bijeenkomsten!

De werkgeversbijeenkomsten worden financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. 

0 Reacties

Laat een reactie achter