Steunpunt voor werkgevers met hagel-/water-/stormschade

Steunpunt voor werkgevers met hagel-/water-/stormschade
6 juli 2016 Mirthe Post

Laatste update: 20 december 2016, 20:17

Werkgevers die schade lijden door de hagel, water of storm en als gevolg hiervan vragen hebben over de inzet van hun medewerkers kunnen vanaf donderdag 7 juli terecht bij het speciaal ingerichte Steunpunt Schade bij Werkgeversplein Regio Helmond op de locatie van de Atlant Groep aan het Montgomeryplein 6 in Helmond. Onder aanwezigheid van de initiatiefnemers wordt rond de klok van 8.00 uur een eenvoudige openingshandeling verricht van het Steunpunt. Daarna kunnen de medewerkers van de samenwerkende partijen aan de slag.

Binnen dit tijdelijke Steunpunt is expertise aanwezig vanuit de samenwerkende partijen Werkgeversplein Regio Helmond/Atlant Groep, UWV, ZLTO en Recht Direct.

Werkgevers kunnen terecht voor vragen over:
– een vergunning voor werktijdverkorting,
– het aanvragen van WW,
– en arbeids-juridische vragen.

Afspraak
Omdat niet bekend is hoeveel werkgevers gebruik wensen te maken van dit Steunpunt en we lange wachttijden willen voorkomen, bestaat de mogelijkheid om vooraf een afspraak in te plannen. Hiervoor kan gebeld worden naar Jolanda van Sleeuwen van Werkgeversplein Regio Helmond/Atlant Groep. Zij is hiervoor te bereiken via een speciaal mobiel nummer 06-41588671. Natuurlijk kunnen werkgevers ook op de ‘bonnefooi’ naar het kantoor van de Atlant Groep komen. Werkgevers die zonder afspraak naar het kantoor komen, zullen rekening moeten houden met een mogelijke wachttijd. Zolang als het nodig is blijft het Steunpunt Schade geopend. De samenwerkende partijen zijn daarna afzonderlijk ook nog te bereiken via de geijkte kanalen.

Contactgegevens
Werkgeversplein Regio Helmond/Atlant Groep
Montgomeryplein 6
5705 AX Helmond
E-mail: steunpuntschade@atlantgroep.nl
Telefoon: 06-41588671

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag 8.00-16.30 uur

Bron: ZLTO

0 Reacties

Laat een reactie achter