Scholingsadviseurs helpen u om meer rendement uit uw personeel te halen

Scholingsadviseurs helpen u om meer rendement uit uw personeel te halen
15 juli 2016 Mirthe Post

Laatste update: 20 december 2016, 20:06

U wilt uw bedrijf laten groeien. In de breedte of in de diepte. De kennis en kunde van uzelf en uw medewerkers bepalen de groeimogelijkheden voor uw bedrijf. De komende 10 jaar verandert er meer dan de afgelopen 100 jaar. Door nieuwe technologieën, robots die werknemers vervangen, automatisering, drones, sensoring en big data ziet ook uw bedrijf er anders uit over 10 jaar. De kennis en kunde die u nodig heeft verandert. Daarop kunt u anticiperen door te blijven investeren in scholing om gekwalificeerd personeel te behouden. Een  externe scholingsadviseur helpt u met nieuwe en soms verrassende inzichten rondom de ontwikkelbehoefte van uw medewerkers. Dat geven bedrijven terug die een scholingsadviseur inschakelden.

De sectoren boomkwekerij (incl. vaste plantenteelt), glastuinbouw, akkerbouw, vollegrondsgroenteteelt en fruitteelt hebben geïnvesteerd in scholingsadviseurs. Hun aanstelling is mogelijk gemaakt dankzij financiering vanuit Colland Arbeidsmarkt. Deze onafhankelijke deskundige kunt u gratis inschakelen om de ontwikkelbehoefte van uw medewerkers in beeld te laten brengen. De scholingsadviseur voert hiervoor individuele gesprekken met medewerkers. Er wordt advies op maat gegeven over leermogelijkheden die afhankelijk zijn van de wijze waarop uw medewerker het beste leert. Waar nodig organiseert de adviseur trainingen op maat voor uw bedrijf. Er wordt ook advies gegeven over subsidiemogelijkheden.
De scholingsadviseurs werken vanuit het Agro Opleidingshuis. Meer informatie over het Agro Opleidingshuis kunt u hier vinden. Daarnaast hebben de verschillende scholingsadviseurs ook een eigen website met informatie en contactgegevens:

Maak gebruik van de mogelijkheid om eens te sparren met een scholingsadviseur, en neem contact op met de adviseur uit uw sector!

Bron: Piet Verhoeven, scholingsadviseur Boomkwekerij

0 Reacties

Laat een reactie achter