Samen groeien in vakmanschap voor akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers

Samen groeien in vakmanschap voor akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers
3 december 2020 Sophie

Laatste update: 7 december 2020, 10:27

Vanaf vandaag kunt u zich als werknemer in de akkerbouw of vollegrondsgroenteteelt en als ondernemer, met of zonder personeel, inschrijven voor trainingen uit het Trainingsprogramma Talentoogst. Een breed pakket aan cursussen waarmee u als werknemer of ondernemer uw vakmanschap en ondernemerschap verder kunt ontwikkelen.

Bedrijven in de akkerbouw en vollegrondsgroenteteelt hebben te maken met grote veranderingen. Door wet- en regelgeving en schaalvergroting wordt de bedrijfsvoering complexer. Daarnaast doen robotisering, automatisering, mechanisatie en andere nieuwe technieken in hoog tempo hun intrede. Onafhankelijk informatie en kennis wordt daarom steeds belangrijker. Om deze reden hebben wij een programma samengesteld met een breed pakket cursussen waarmee u én uw medewerkers snel en makkelijk kennis en kunde kunnen vergroten.

Aanbod cursussen
U kunt zich inschrijven voor onder andere cursussen over precisielandbouw, bewaren en landbouwtechniek. Maar ook een basiscursus akkerbouw, watermanagement, kennismaken met bodem en een cursus effectief leidinggeven maken onderdeel uit van het pakket. De cursussen worden gegeven door onafhankelijke aanbieders Aeres Trainings Centre en Hanneke Westerop. In januari, februari en maart 2021 worden ze in Noord- en Zuid-Nederland aangeboden. Het programma is opgezet voor werknemers en werkgevers die werken volgens de CAO Open Teelten én afdragen aan Colland Arbeidsmarkt. Ook akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers zonder personeel, zijn van harte welkom.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in een of meerdere cursussen? Meld u dan aan via de website van Talentoogst. Hier staat ook per cursus een cursusbeschrijving en informatie over kosten, data en locaties. Het Trainingsprogramma Talentoogst wordt mogelijk gemaakt door financiering van Colland Arbeidsmarkt. Hierdoor kunt u deelnemen voor een gunstig cursustarief.

0 Reacties

Laat een reactie achter