Podcasts luisteren

Laatste update: 23 november 2021, 14:12

Podcast luisteren? 🎧

Dit is Werkgeversgeverspraat, de podcast voor en door werkgevers uit de land- en tuinbouw. Wil jij je verdiepen in goed werkgeverschap? Luister dan al onze podcasts, waar en wanneer je maar wil! En heb je zelf een onderwerp waarover je graag meer zou horen via een podcast? Geef het aan ons door via info@werkgeverslijn.nl!

#4 Vitaliteit op de werkvloer

In deze aflevering van Werkgeverspraat staat vitaliteit centraal. Wat is vitaliteit en waarom zou je hier als werkgever aandacht voor moeten hebben?

Host: Diana Eleveld, adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw
Spreker: Marloes Beerepoot, HR adviseur bij Slijkerman Kalanchoë in Heerhugowaard

 

#3 Motiveren van medewerkers

Deze aflevering van Werkgeverspraat gaat over het motiveren van medewerkers. Want iedere werkgever wil tenslotte graag gemotiveerde medewerkers. Maar waarvan raken medewerkers gemotiveerd? Kun je iedereen wel motiveren? En hoe doe je dat dan?

Host: Diana Eleveld, adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw
Spreker: Marco van den Heuvel, mede-eigenaar van Genson Group in Sint-Oedenrode

 

#2 Werken met jongeren

In deze aflevering van Werkgeverspraat praten we over over het werken met jongeren. Hoe verloopt de werving, de aansturing en hoe maak je jongeren enthousiast voor het werken in onze sector? Is elke ondernemer geschikt voor het werken met jongeren en wat kunnen we van ze leren?

Host: Diana Eleveld, adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw
Sprekers: Petra van Veen en Klaas Niewold van Flevoplant in Ens

 

#1 Arbeidsduur in piektijden

In deze eerste aflevering van Werkgeverspraat, de podcast, praten we over arbeidsduur in een werkpiek. Hoe ga je om met arbeids- en rusttijden? Hoe zorg je ervoor dat werknemers dan fit en vitaal blijven? En hoe ga je om met werknemers die heel veel uren willen werken?

Host: Diana Eleveld (Adviseur Werkgeverslijn land- en tuinbouw)
Sprekers: Chantal Hendrikx (Martens Asperges in Tienray) en Marlies Kamps (Stigas)