Podcast Werkgeverspraat: starten als werkgever – zelf doen of uitbesteden?

Podcast Werkgeverspraat: starten als werkgever – zelf doen of uitbesteden?
21 december 2021 Diana Eleveld

Er is een nieuwe aflevering van Werkgeverpraat beschikbaar, dé podcast voor werkgevers in de land- en tuinbouw die zich willen verdiepen in goed werkgeverschap. Dit keer is het onderwerp: starten als werkgever. Waar begin je als je voor het eerst met personeel wilt of moet gaan werken? Welke arbeidsvormen zijn er en wat zijn de voors en tegens? Adviseur Diana Eleveld van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw gaat daarover in gesprek met ondernemer Jolanda van Dijk en adviseur Wilma Hekkink. Samen bespreken ze hun ervaringen op dit terrein.

Jolanda van Dijk is melkveehouder en akkerbouwer in het Flevolandse Zeewolde en Wilma Hekkink werkt als adviseur HR Services bij Flynth Adviseurs en Accountants.

Wat gebeurt er nog meer in de agrarische sector op dit gebied?

Onder meer vanuit de vragen die bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw worden gesteld weten we dat het voor veel ondernemers een hele stap is om voor het eerst met personeel te werken. Daarom is dit een belangrijk onderwerp waar aandacht aan moet worden besteed. Momenteel wordt er door de Werkgeverslijn gewerkt aan de ontwikkeling van een online training over dit onderwerp. Hiermee kunnen ondernemers straks leren en ontdekken wat er bij werkgeverschap komt kijken en welke arbeidsvormen er het best bij hun eigen bedrijf passen.

Persoonlijk advies

Ondernemers kunnen uiteraard bij de Werkgeverslijn terecht als ze vragen hebben over het starten als werkgever. Er zijn ook mogelijkheden voor betaald advies op maat. Neem je voor het eerst iemand in dienst en wil je weten wat daarbij komt kijken? Met dat soort vragen kun je bij Flynth Adviseurs en Accountants terecht; zij zijn thuis in alle deelgebieden van de salarisadministratie. Zaken als arbeidsrechtelijke en fiscale wetgeving vragen om specialistische kennis én kennis van de branche. De HR-adviseurs van Flynth zijn thuis in al jouw personele zaken en aspecten van het arbeidsrecht. Ze adviseren en ontzorgen, zodat jij je kunt richten op ondernemen. Heb je vragen, Flynth helpt jou graag verder. Je kunt contact opnemen met Wilma Hekkink, T 088-2369219 of per e-mail: wilma.hekkink@flynth.nl.

De podcastaflevering is te vinden op https://www.werkgeverslijn.nl/podcasts-luisteren. Hier zijn ook de andere vier afleveringen van Werkgeverspraat terug te luisteren.

0 Reacties

Laat een reactie achter