Podcast Werkgeverspraat: motiveren van medewerkers

Podcast Werkgeverspraat: motiveren van medewerkers
18 november 2021 Diana Eleveld

Er is een nieuwe aflevering van Werkgeverpraat beschikbaar, dé podcast voor werkgevers in de land- en tuinbouw die zich willen verdiepen in goed werkgeverschap. In deze aflevering zijn we in gesprek met Marco van den Heuvel, mede-eigenaar van Genson Group, een onderneming in zachtfruit planten, aardbeien, frambozen en prei.

In deze aflevering staat het thema ‘motiveren van medewerkers’ centraal. Bij Genson hebben ze de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan dit thema, in het bijzonder voor de groep internationale werknemers die jaarlijks komt voor productiewerk bij het bedrijf. Scholing heeft hier een belangrijke rol bij gespeelt, maar ook de manier waarop gecommuniceerd wordt binnen het bedrijf is van groot belang gebleken. Marco neemt ons mee in dit proces en vertelt op inspirerende wijze. De podcast is ook zeker interessant voor werkgevers uit andere agrarische sectoren.

De podcastaflevering is hier te beluisteren. Hier zijn ook de eerdere afleveringen, over arbeidstijden in een werkpiek en het werken met jongeren, terug te luisteren. In totaal worden dit jaar 6 podcasts opgenomen dankzij een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt. In alle afleveringen komen werkgevers aan het woord, uit verschillende deelsectoren. Op die manier wil de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een kijkje te geven in de keukens van agrarisch werkgevers en hopen zij werkgevers handvatten mee te geven.

0 Reacties

Laat een reactie achter