Oproep ZLTO: Nieuwe ondernemersgroep

Oproep ZLTO: Nieuwe ondernemersgroep
12 september 2022 Diana Eleveld

Ben jij geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van arbeid, sociaal-economisch beleid en onderwijs en wil jij jouw ervaringen delen met andere ondernemers? Dan is de nieuwe Ondernemersgroep van de ZLTO echt iets voor jou! In de Ondernemersgroep Sociaal-Economisch beleid en onderwijs bespreken we de vragen en onderwerpen die jou bezighouden, jij bepaalt dus de agenda. De ondernemersgroep wordt ondersteund door ervaringsdeskundigen, specialisten en adviseurs. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde kunnen komen zijn krapte op de arbeidsmarkt, huisvesting van werknemers, scholing en ontwikkeling van medewerkers, flexibiliteit in cao’s, arbeidskosten, samenwerking met onderwijsinstelling etc.
Jouw ervaringen en signalen zijn van groot belang voor het versterken van de regionale en landelijke belangenbehartiging. Voel jij je geroepen en help jij jezelf, andere ondernemers en ons graag verder en voldoe je aan onderstaande punten?

  • minimaal 5 werknemers in dienst;
  • belangstelling voor de thema’s arbeid, huisvesting en/ of onderwijs;
  • bereid om je kennis en informatie te delen met collega ondernemers;
  • bereid om minimaal 1x per kwartaal deel te nemen aan de ondernemersgroep.

Meld je dan aan en stuur een mailtje naar: maaike.mikkers@zlto.nl. Voor vragen kun je ook eerst telefonisch contact opnemen met Maaike Mikkers op tel: 06-50528488.
In oktober zal de eerste (digitale) startbijeenkomst van de ondernemersgroep plaatsvinden.

De kleine lettertjes

We willen het liefst een ondernemersgroep samenstellen die een goede afspiegeling vormt van de leden van de ZLTO. Daarom wordt bij het samenstellen van de groep gekeken naar een goede verdeling tussen grote en kleinere bedrijven, dierlijke en plantaardige sectoren en regio’s.

0 Reacties

Laat een reactie achter