Ook in 2019 staat de Werkgeverslijn voor u paraat!

Ook in 2019 staat de Werkgeverslijn voor u paraat!
17 januari 2019 Diana Eleveld
teamfoto werkgeverslijn

Communicatie, een thema wat voor veel bedrijven steeds relevanter wordt. Hoe werk je aan je imago? Hoe bereik je de klant? Hoe zorg je voor een goede positie op de arbeidsmarkt? Allerlei onderwerpen waarbij communicatie een sleutelwoord is.

Ook bij de Werkgeverslijn denken we veel na hoe we u, als werkgever in de land- en tuinbouw, kunnen bereiken met onze informatie. Een diverse doelgroep, en bovendien is er zoveel te vertellen over het agrarisch werkgeverschap!

Sinds 2017 werken we met een maandthema. Iedere maand stellen we één onderwerp centraal, waarbij we dan alle beschikbare en relevante informatie bundelen op één websitepagina. Het onderwerp zal u de ene maand meer aanspreken dan de andere maand, maar we proberen verschillende invalshoeken van werkgeverschap onder de aandacht te brengen.

Al jaren versturen we vanuit de Werkgeverslijn maandelijks een nieuwsbrief om werkgevers te informeren. De afgelopen periode hebben we gewerkt aan een nieuw format met als doel: u nog beter informeren over goed werkgeverschap zodat we met elkaar kunnen blijven werken aan een goede arbeidsmarkt in onze sector!

Zijn er onderwerpen die u mist in onze nieuwsbrief of op onze website? Bel ons gerust of stuur een e-mail! We komen graag in contact, want we doen het uiteindelijk allemaal voor u!

Team Werkgeverslijn land- en tuinbouw

0 Reacties

Laat een reactie achter