(Online) cursus: Help ik ben werkgever

Laatste update: 2 december 2022, 09:25

(Online) cursus ‘Help, ik ben werkgever’

De e-learning is momenteel gesloten, je kunt je helaas niet meer aanmelden. In de toekomst zal de e-learning opnieuw worden aangeboden. Geinteresseerd? Klik hier

Wat komt er bij kijken als je iemand aanneemt? Hoe geef je op een goede manier leiding? En hoe regel je de beloning? Gedurende de maand november 2022 bieden we je de e-learning ‘Help ik ben werkgever’ aan. Een online basistraining bestaande uit zeven modules over goed werkgeverschap en alles wat daarbij komt kijken. De modules kunnen afzonderlijk van elkaar doorlopen worden, op een moment dat het jou past. Een geschikte training voor als je voor het eerst overweegt om met werknemers te gaan werken. Maar ook als je geen HR-achtergrond hebt en toch goed beslagen ten ijs wilt komen als werkgever. Meld je snel aan, want de eerste 50 deelnemers krijgen na het behalen van de e-learning een presentje per post!

De e-learning, bijeenkomst en Zoom-uurtjes worden je kosteloos aangeboden dankzij de financiële bijdrage vanuit Colland Arbeidsmarkt.

Een e-learning over goed werkgeverschap?

Tulpenkwekerij

Je hebt de keuze gemaakt om een medewerker in dienst te gaan nemen. Zo kan je de activiteiten op het bedrijf nog beter uitvoeren. Een goede start als werkgever is belangrijk en er komt meer bij kijken dan je misschien van tevoren verwacht. Deze e-learning biedt jou basiskennis over werkgeverschap. De e-learning bestaat uit zeven modules. De volgende onderwerpen komen aan bod in de modules:

  1. Vormen van arbeid
  2. Cao’s
  3. Contractvormen
  4. Kosten van arbeid
  5. Opstellen van een arbeidsovereenkomst
  6. Afspraken vastleggen bij het inschakelen van derden
  7. Aan de slag

Met een tijdsinvestering van 1,5 uur ben je goed geïnformeerd om aan de slag te gaan als werkgever. Wanneer je de zeven modules op het online leerplatform doorlopen hebt, weet je welke stappen jij moet ondernemen om als werkgever aan de slag te gaan.

Let op! De e-learning is alleen beschikbaar in de maand november 2022. Daarvoor en daarna is de e-learning gesloten. Je kunt je wel vooraf aanmelden.

Fysieke training 

 

Hoewel er veel interesse is in de e-learning (ruim 100 aanmeldingen), zijn er helaas te weinig aanmeldingen voor de fysieke bijeenkomst op maandag 7 november. Daarom gaat deze bijeenkomst niet door. Aanmelders zijn hierover geïnformeerd.

 Zoomuurtjes


Elke donderdag in november 2022 van 12:00 tot 13:00 uur

Kun je bij de e-learning wel wat ondersteuning gebruiken? Of wil je graag sparren met onze adviseurs of andere werkgevers? Onze adviseurs van de Werkgeverslijn Marten van Lenthe en Diana Eleveld staan iedere donderdag in november 2022 van 12:00 tot 13:00 uur online klaar voor jou via Zoom.

Adviseur Marten van Lenthe

Ja, ik heb interesse in de e-learning!

De termijn voor het maken van de e-learning is helaas gesloten. Je kunt je dus niet meer aanmelden hiervoor. In de toekomst zal de e-learning weer te volgen zijn. Heb je interesse in het volgen van de e-learning? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door je gegevens in te vullen in het onderstaande formulier. Wil je met een grote groep de e-learning volgen? Bel ons dan voor de mogelijkheden via: 088 888 66 88