Online cursus Help, ik ben werkgever terugkijken

Laatste update: 29 november 2017, 15:55

Help, ik ben werkgever terugkijken!

Wat komt er bij kijken als u iemand aanneemt? Hoe geeft u op een goede manier leiding? En hoe regelt u de beloning? In november 2017 namen we werkgevers tijdens vier webinars mee langs verschillende onderwerpen in de online cursus ‘Help, ik ben werkgever!’. U kunt de cursus gratis terugkijken. Vul het formulier onderaan deze pagina in om hiervoor een aanvraag te doen.

De volgende onderwerpen zijn behandeld:

Zelf in dienst of inhuren?

Aan het einde van deze webinar weet u welke soorten dienstverbanden er zijn. U weet wat de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden zijn. U heeft praktische tips ontvangen die u kunnen helpen om een juiste afweging te maken.

Wat is uw arbeidskracht waard?

Aan het einde van de webinar weet u twee dingen: hoe bepaal ik het loon van mijn werknemer? En wat kost de werknemer mij vervolgens? Ook heeft u inzicht in de kosten van de verschillende dienstverbanden, dit kunt u meenemen in uw afweging.

Afspraken op papier

Aan het einde van dit webinar weet u wat er administratief geregeld moet worden voor uw werknemers. Ook als u een accountant of boekhouder aan de arm neemt zijn er zaken die u als werkgever moet regelen of weten.

Leidinggeven als een baas

Uw werknemer gaat bij u aan de slag, en nu? Tijdens dit webinar krijgt u praktische tips over leiderschap van Bert Overbeek van de LTO Academie. Met hem bespreken we hoe u op een prettige manier kunt communiceren met uw werknemers en hoe u kunt werken aan een goede en gezonde werkrelatie.

Online cursus terugkijken

De online cursus heeft plaatsgevonden in november 2017, aanmelden is dus niet meer mogelijk. Wel is het mogelijk om de cursus terug te kijken via Youtube en de opdrachten in te zien. Heeft u hier interesse in? Vul dan onderstaand formulier in.

Geen velden gevonden.