NL Leert Door maakt gratis scholing in agrarische en groene sector mogelijk

NL Leert Door maakt gratis scholing in agrarische en groene sector mogelijk
24 september 2020 Diana Eleveld

NL Leert Door is een nieuwe subsidieregeling van de overheid. Hierdoor kan iedereen tussen 18 jaar en AOW-leeftijd in 2021 gebruik maken van gratis online scholing. Dit geldt ook voor werknemers in de agrarische en groene sector die zich verder willen ontwikkelen. En voor instromers die zich willen oriënteren binnen de sector.

Beroep doen op opleiders
Colland Arbeidsmarkt heeft scholing en ontwikkeling van werkenden hoog in het vaandel staan. Daarom doet zij een beroep op alle opleiders in de sector om aanvragen in te dienen voor cursussen binnen agrarisch en groen. Vanaf oktober 2020 kunnen opleiders hun aanbod inschrijven voor deze subsidieregeling.

Aanbod inschrijven
Om als opleider een subsidieaanvraag te kunnen doen binnen deze regeling, moet u voldoen aan een aantal kwaliteitsvereisten. Mocht u nog niet zover zijn, dan vragen wij u om actie te ondernemen. Zodat u als opleider straks ook relevant bent voor de nieuwe STAP-regeling vanaf 2022.  Meer informatie over de voorwaarden vindt u op www.hoewerktnederland.nl Meer informatie over Colland Arbeidsmarkt vindt u op www.collandarbeidsmarkt.nl.

Bron: Colland Arbeidsmarkt

0 Reacties

Laat een reactie achter