Model addendum cafetariaregeling beschikbaar

Model addendum cafetariaregeling beschikbaar
29 januari 2018 Diana Eleveld

Voor de toepassing van de collectieve cafetariaregeling van LTO Nederland is het noodzakelijk om de afspraken schriftelijk vast te leggen in de arbeidsovereenkomst met de werknemer. Hiervoor is een model gepubliceerd die gratis is te downloaden.

Anders dan voorgaande jaren is dat er nu een addendum beschikbaar is en geen complete arbeidsovereenkomst. Een addendum is een aanvulling op de arbeidsovereenkomst. Het is mogelijk om dit addendum afzonderlijk te laten ondertekenen door beide partijen en toe te voegen aan de arbeidsovereenkomst. Het is ook mogelijk om artikel 1 en 2 van dit addendum direct op te nemen in de arbeidsovereenkomst die u met de werknemer sluit. De voorbeeld arbeidsovereenkomsten (per cao of voor de regeling piekarbeid) kunt u hier vinden.

Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 – 888 66 88 of E info@werkgeverslijn.nl? U kunt ons ook bellen of mailen als u het addendum, of de voorbeeld arbeidsovereenkomsten, graag in WORD-formaat wilt ontvangen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter