Meld u aan voor webinar #9 over het coronavirus op 26 mei om 13:00 uur

Meld u aan voor webinar #9 over het coronavirus op 26 mei om 13:00 uur
18 mei 2020 Diana Eleveld

Op dinsdag 13 mei 2020 om 13:00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar kunnen werkgevers vanuit huis gratis meekijken en vragen stellen. 

Tijdens het webinar staan de volgende onderwerpen centraal:

1) De NOW vanaf 1 juni 2020: hoe ziet deze regeling eruit en welke voorwaarden zijn van toepassing? Werkgeverslijn adviseur cao- en arbeidsrecht Diana Eleveld zal dit toelichten.
2) De actualiteiten en het laatste nieuws vanuit de Taskforce Arbeid. Dit onderdeel word besproken door Peter Baltus, projectleider bij Projecten LTO Noord.

Het webinar wordt gepresenteerd door Maartje Jager, eveneens adviseur bij de Werkgeverslijn, en duurt 30 tot maximaal 45 minuten. Via de chat kunnen werkgevers hun vragen stellen, deze worden zo veel als mogelijk direct in de uitzending beantwoord. Het is ook mogelijk om vooraf vragen door te geven bij uw aanmelding.

Aanmelden voor het webinar

Wilt u meekijken? Meld u hier aan. Als u niet live mee kunt kijken, kunt u in het aanmeldformulier aangeven dat u het webinar graag later terug wilt kijken. De afgelopen weken organiseerde werkgevers al acht webinars voor agrarisch werkgevers. In totaal zijn de webinars van de Werkgeverslijn meer dan 2.500 keer bekeken.

0 Reacties

Laat een reactie achter