Meld je nu aan voor cursus ‘Help, ik ben werkgever’ in IJsselmuiden

Meld je nu aan voor cursus ‘Help, ik ben werkgever’ in IJsselmuiden
10 oktober 2022 Diana Eleveld

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert op 7 november in IJsselmuiden een kosteloze cursus voor iedereen die zich wil verdiepen in de basis van werkgeverschap. Welke arbeidsvormen zijn er? Welke contractvorm moet ik kiezen? Wat zijn de kosten van arbeid? En hoe pakken andere werkgevers dit eigenlijk aan? Als jij rondloopt met deze vragen, meld je dan snel aan voor deze cursus!   

Op maandagochtend 7 november 2022 bij de Tuindershoek op Hartogsweg 33 in IJsselmuiden organiseren we een fysieke training over de basis van werkgeverschap. Een adviseur van de Werkgeverslijn duikt in deze vier thema’s:

  • Welke arbeidsvormen zijn er?
  • Onder welke cao valt mijn bedrijf en wat betekent dat?
  • Welke contractvormen zijn er?
  • Wat zijn de kosten van arbeid?


Ervaringen van andere werkgevers

Naast de inhoudelijke thema’s die aan bod komen, vertelt werkgever André Kaashoek van de Tuindershoek over zijn ervaringen toen hij net begon als werkgever. Ook geeft hij een rondleiding door zijn paprikakwekerij. Dit biedt je een uniek inkijkje bij een andere werkgever en is zeker ook interessant als je zelf actief bent in een andere agrarische sector. Er is tijdens de training voldoende gelegenheid om met andere deelnemers te sparren en vragen te stellen aan de aanwezige adviseur van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

Aanmelden

De hele maand november stelt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, naast deze fysieke cursus, ook een kosteloze online cursus beschikbaar waar soortgelijke thema’s worden behandeld. Aanmelden voor de bijeenkomst in IJsselmuiden en/of de e-online cursus kan via het formulier op www.werkgeverslijn.nl/onlinecursus. Er is plek voor 20 deelnemers aan de fysieke bijeenkomst. Meld je hiervoor dus snel aan want vol = vol.

0 Reacties

Laat een reactie achter