Meld je aan voor webinar ‘Corona update’ op 23 december

Meld je aan voor webinar ‘Corona update’ op 23 december
20 december 2021 Marten

Donderdag 23 december 2021 om 10:00 uur organiseren wij opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Door de harde lockdown die dit weekend inging, ontstaan er weer (of opnieuw) veel vragen voor werkgevers. Mogen werknemers uit de agrarische sector gebruik maken van de noodopvang? Welke NOW-pakketten zijn er vanuit de overheid voor werkgevers? En wat verandert er aan de grenzen?

Tijdens het webinar gaan we in op alle vragen die opgeroepen worden door de nieuwe lockdown en gaan we verder in op vaccineren van internationale werknemers en de grenssituaties rond kerst en oud en nieuw. Tijdens het webinar is er ook mogelijkheid om live jouw vragen te stellen via de chat. Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Het webinar wordt gepresenteerd door Diana Eleveld (adviseur bij de Werkgeverslijn) en aan tafel schuift Steve Fok (LTO Nederland) aan.

Aanmelden voor het webinar

Ben jij werkgever in de land- en tuinbouw? Of heb jij een cao-abonnement bij de Werkgeverslijn? Dan kun je dit webinar gratis bijwonen. Het webinar live volgen heeft als voordeel dat jouw vragen in veel gevallen direct beantwoord kunnen worden. Na afloop van het webinar ontvang je automatisch de link waarmee je het webinar kunt terug kijken. Ook als je niet in de gelegenheid bent om het webinar live te volgen kun je je aanmelden. Zo kun je het webinar op een later tijdstip terugkijken.

Meld je hieronder aan voor het webinar Werkgeverslijn corona-update #18

0 Reacties

Laat een reactie achter