Corona-informatie voor werkgevers

Bekijk hier de meest actuele informatie

Aanpassing NOW voor seizoensectoren, hoofdlijnen NOW 2.0

Lees hier meer

"Laat zien dat je er bent voor medewerkers"

Lees hier het verhaal van Opti-Flor

Previous

Next

Home

Laatste update: 24 oktober 2019, 09:28

Waar bent u naar op zoek?

Stel uw vraag

Heeft u als werkgever in de agrarische sector vragen over onderwerpen waarin wij kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Elke werkdag zitten wij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

088 – 888 66 88
info@werkgeverslijn.nl

Wat is de Werkgeverslijn?

De Werkgeverslijn is hét aanspreekpunt voor ondernemers in de land- en tuinbouw en wil goed werkgeverschap bevorderen. Naast informatie over arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid bieden we verschillende producten en diensten. Bovendien is de Werkgeverslijn een belangrijke informatiebron voor de belangenorganisaties. Zo zijn binnenkomende vragen bijvoorbeeld input voor cao-onderhandelingen. Heeft u vragen? Bel dan T 088 – 888 66 88.

Één nummer, één aanspreekpunt

Thema van de maand

Op 1 januari 2020 treed de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Het doel van deze wet is de balans op de arbeidsmarkt te verbeteren. Met de komst van de WAB verandert er veel. De wijzigingen die voor agrarische werkgevers de meeste impact hebben worden op onze themapagina www.werkgeverslijn.nl/wab toegelicht.

Laatste nieuws

De risico-inventarisatie en –evaluatie (RIE) in de 1,5 meter samenleving

Je wilt graag met de risico-inventarisatie en –evaluatie (RIE) aan de slag, maar kan dat nu tijdens de coronacrisis? Geen…

Nog maar een paar dagen om subsidie aan te vragen!

U heeft nog tot en met 5 juni 2020 om subsidie voor de NOW 1.0 aan te vragen. Doordat de…

Wettelijk minimumloon per 1 juli 2020

De brutobedragen van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon stijgen per 1 juli 2020 met 1,6% (na afronding). Het wettelijk…

Mede mogelijk gemaakt door: