Kijk het nieuwste Werkgeversjournaal

Bekijk hem hier

Looncijfers cao Open Teelten bekend

Lees meer

E-Learning en masterclass: hoe behoud je werknemers?

Meld je aan

Previous

Next

Home

Laatste update: 24 oktober 2019, 09:28

Waar bent u naar op zoek?

Stel uw vraag

Heeft u als werkgever in de agrarische sector vragen over onderwerpen waarin wij kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Elke werkdag zitten wij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

088 – 888 66 88
info@werkgeverslijn.nl

Wat is de Werkgeverslijn?

De Werkgeverslijn is hét aanspreekpunt voor ondernemers in de land- en tuinbouw en wil goed werkgeverschap bevorderen. Naast informatie over arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid bieden we verschillende producten en diensten. Bovendien is de Werkgeverslijn een belangrijke informatiebron voor de belangenorganisaties. Zo zijn binnenkomende vragen bijvoorbeeld input voor cao-onderhandelingen. Heeft u vragen? Bel dan T 088 – 888 66 88.

Één nummer, één aanspreekpunt

Thema van de maand

Op 1 januari 2020 treed de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Het doel van deze wet is de balans op de arbeidsmarkt te verbeteren. Met de komst van de WAB verandert er veel. De wijzigingen die voor agrarische werkgevers de meeste impact hebben worden op onze themapagina www.werkgeverslijn.nl/wab toegelicht.

Laatste nieuws

Uitnodiging werkgeversbijeenkomsten april 2023

Deze inhoud is uitsluitend beschikbaar voor cao-abonnementhouders van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

Lees hier meer over het cao-abonnement.

Klik hier om je in te loggen

Uitnodiging werkgeversbijeenkomsten april 2023

Actualiteiten arbeid en werkgeverschap 2023 Ben jij op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap? De Werkgeverslijn…

Gezocht: agrarische bedrijven voor foto’s

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw blijft zich continue professionaliseren. Zo wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website waar kennis,…

Mede mogelijk gemaakt door: