Herinnering: kom naar onze netwerkbijeenkomsten!

Herinnering: kom naar onze netwerkbijeenkomsten!
4 oktober 2018 Diana Eleveld

Het is nog mogelijk om u aan te melden voor onze netwerkbijeenkomsten! Volgende week woensdag 10 oktober 2018 is de eerste bijeenkomst in ‘s-Hertogenbosch. Aanmelden voor deze bijeenkomst, of de bijeenkomst in Zwolle (15 oktober 2018) of ‘s-Gravenzande (18 oktober 2018), kan hier.

Inhoud bijeenkomsten

Heeft u klanten in de land- en tuinbouw sector? Mis onze netwerkbijeenkomsten speciaal voor accountants, administratiekantoren, payrollbedrijven en uitzendbureaus dan niet. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u weer helemaal bij over de actuele ontwikkelingen op het gebied van agrarisch werkgeverschap.

U bent van harte uitgenodigd voor onze bijeenkomsten. Wij informeren u graag over:

  • Agrarische cao’s: update cao-onderhandelingen Glastuinbouw, toelichting arbeidstijdenregeling Open Teelten en overige actualiteiten;
  • Huisvesting arbeidsmigranten; agrarische huisvestingsnormen en certificering;
  • Doorkijk naar 2019; Prinsjesdag 2018, ontwikkeling WW-premie, reparatie 3e jaar WW;
  • Overige actualiteiten

De bijeenkomst heeft een interactief karakter en er is volop gelegenheid voor het stellen van vragen of het voeren van discussie.

Data, tijden en locaties 

Kijk in onze uitnodiging voor een overzicht van alle data, tijden en locaties. Heeft u hierover vragen, neem dan contact met ons op via T 088 – 888 66 88 of E info@werkgeverslijn.nl.

0 Reacties

Laat een reactie achter