Gezocht: agrarische bedrijven voor foto’s

Gezocht: agrarische bedrijven voor foto’s
14 maart 2023 Maartje Jager
Koe

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw blijft zich continue professionaliseren. Zo wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website waar kennis, informatie en tools nog toegankelijker en beter vindbaar worden gemaakt. In alle communicatiemiddelen wil de Werkgeverslijn ‘goed werkgeverschap’ in de volle breedte uitdragen: dus ook in beeldgebruik (fotografie). Maar om dit mogelijk te maken hebben wij jou, de agrarische werkgever, nodig.

Wat willen wij?

Wij willen laten zien dat we trots zijn op onze sector. Dit doen wij door werkgeverschap en arbeid goed in beeld te brengen, in de breedste zin van het woord. Hiervoor geven wij een professionele fotograaf een gerichte opdracht. Denk aan foto’s op je werkplek; productie- of kantoorruimte; en foto’s waarbij je in gesprek bent met je werknemers.

Wie zoeken wij?

Deze oproep is gericht aan LTO Noord-leden. Wij zoeken agrarische werkgevers die open staan voor een fotoshoot op het bedrijf. De keuze is aan jou of je en je werknemers daarbij herkenbaar in beeld willen komen of niet. De foto’s worden gemaakt door LTO Noord en gebruikt in communicatiemiddelen van LTO Noord en de Werkgeverslijn land- en tuinbouw.

Waarom zou je mee doen?

Jouw fotoshoot draagt bij aan een positieve uitstraling van goed werkgeverschap in de agrarische sector. Jij zet de agrarische sector mooi op de kaart. Als dank mag je zelf ook een foto uitkiezen die je ontvangt om te gebruiken voor eigen communicatie. Denk aan je website, je vacatures, maar misschien ook voor op je sociale media of je Google Maps-pagina.

Interesse?

Ben jij LTO Noord-lid en sta je ervoor open dat er foto’s gemaakt worden op jouw bedrijf? Dan komen we graag in contact met jou. Reageer op deze nieuwsbrief of stuur een mail met je gegevens naar info@werkgeverslijn.nl.

0 Reacties

Laat een reactie achter