Gericht zoeken naar werknemers uit Europa met Seasonalwork.NL

Gericht zoeken naar werknemers uit Europa met Seasonalwork.NL
18 maart 2019 Mirthe Post

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen en veel werkgevers maken zich zorgen over de invulling van vacatures voor het seizoenswerk. Werkgevers hebben verschillende mogelijkheden om in vacatures te voorzien door zelf te werven, advertenties te plaatsen, contact te zoeken met de Werkgeversservicepunten in de regio of via speciale bureau’s te werven in binnen- en buitenland. 

Agrarische werkgevers kunnen via Seasonalwork.NL gericht zoeken naar werknemers voor verschillende functies in de land- en tuinbouw. Seasonalwork.NL is onderdeel van LTO Arbeidskracht en biedt de mogelijkheid om CV’s van enthousiaste en geïnteresseerde kandidaten uit Europa te koppelen aan vacatures van agrarische werkgevers.  

Werkgevers kunnen via een betaalde account dagelijks vacatures plaatsen bij Seasonalwork.NL. Deze worden in verschillende talen, zoals Pools, Bulgaars, Roemeens en Engels, vertaald en geplaatst. Seasonalwork.NL zorgt vervolgens voor de koppeling van potentiële werknemers uit onder meer Polen, Roemenië en Bulgarije aan werkgevers met vacatures. 

De ervaring leert dat steeds meer arbeidsmigranten uit Polen, Roemenië en Bulgarije graag in Nederland en in de land- en tuinbouw willen werken en het liefst rechtstreeks bij werkgevers in dienst treden omdat agrarische werkgevers onder meer de huisvesting en zorgverzekering goed geregeld hebben.  

Seasonalwork.NL richt zich op de Europese arbeidsmarkt. Buitenlandse werkzoekenden kunnen op Seasonalwork.NL in hun eigen taal persoonlijke gegevens en hun CV plaatsen.  Met een abonnement kunnen werkgevers uit de agrarische sector vacatures plaatsen en komen ze direct in contact met Europese kandidaten. Seasonalwork.NL brengt daarmee vraag en aanbod bij elkaar.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter