Vragenuurtje over arbeidsmarktplatform Beter Uitzicht

Het vinden van goed personeel wordt steeds lastiger. Beter Uitzicht is een samenwerking van de hele agrarische sector om Nederland te laten zien welk mooi werk er te doen is in de land- en tuinbouw.

Ben jij op zoek naar personeel? Er staan veel werkzoekenden voor je klaar: zij-instromers. Dit zijn mensen uit andere sectoren die geen agrarische opleiding of ervaring hebben maar wel over relevante competenties beschikken. Veel van deze Nederlanders zonder boerenroots staan positief tegenover werken voor boeren en tuinders. Dit platform helpt jou deze mensen te werven.

Na aanleiding van het Webinar ‘Oogst talent: succesvol personeel werven doe je zó!’ op donderdag 25 juli houden wij een online vragenuurtje over het arbeidsmarktplatform Beter Uitzicht en de werking hiervan.

Miranda Schenk (adviseur Werkgeverslijn) en Marleen van Mier (projectleider communicatie LTO Noord) vertellen jullie hier graag mee over. En er is ruimte voor het stellen van vragen.

Datum: dinsdag 30 juli 2024
Tijdstip: 10 tot 11 uur
Locatie: digitaal via zoom

Schrijf je óók in voor het vragenuurtje als je niet in de gelegenheid bent om live mee te kijken. Je ontvangt dan na afloop een overzicht van de gestelde vragen en gegeven antwoorden.

Meer weten over het webinar

Vragenuurtje Beter Uitzicht

Zowel het webinar als het vragenuurtje worden gefinancierd door Beter Uitzicht en zijn daarom kosteloos toegankelijk voor alle agrarische werkgevers.

Aanmelden vragenuurtje over Arbeidsmarktplatform Beter Uitzicht

Laat ons nu al weten welke vraag jij wilt stellen tijdens het vragenuurtje.
Nieuwsbrief