Gemist? Kijk en luister terug!

Laatste update: 15 februari 2023, 14:50

Heb je een journaal, webinar of podcast van ons gemist? Of ben je op zoek naar e-learning? Niet getreurd, via deze pagina kijk of luister je eenvoudig alles online terug. Heb je ideeën over ons journaal of wil je meedenken over de input van onze webinars of podcasten? Laat het ons vooral weten!

Podcast

 

Dit is Werkgeversgeverspraat, de podcast voor en door werkgevers uit de land- en tuinbouw. Wil jij je verdiepen in goed werkgeverschap? Luister dan al onze podcasts, waar en wanneer je maar wil!

Webinar ️

 

Regelmatig organiseren wij webinars. Sinds corona gaan onze webinars vaak over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector, maar ook nog regelmatig over specifieke thema’s zoals cao’s. Bekijk ze allemaal!

Werkgeversjournaal

 

Maandelijks praten wij agrarische ondernemers bij over actualiteiten en belangrijke thema’s in ons Werkgeversjournaal. Aflevering gemist? Op deze pagina kijkt je ze allemaal terug.

E-learning

 

Om werkgevers te ondersteunen met goed werkgeverschap aan de slag te gaan, ontwikkelt de Werkgeverslijn e-learning. Doorloop in eigen tijd de modules op het online leerplatform.