Geld beschikbaar voor scholingskosten in paddenstoelensector

Geld beschikbaar voor scholingskosten in paddenstoelensector
21 februari 2018 Diana Eleveld

Het bestuur van de vakgroep LTO paddenstoelenteelt heeft uw hulp nodig. Vanuit Colland is er geld beschikbaar gesteld voor de ontwikkeling en scholing van ondernemers, bedrijfsleiders en medewerkers in de paddenstoelen sector. Om dit geld nuttig te besteden onderzoekt de vakgroep uw behoefte aan ontwikkeling en scholing. Denk hierbij aan taalcursussen, verkoop- en marketingtraining of energiemanagement.

Via deze link kunt u de enquête in te vullen. Hoe meer reacties, hoe beter de vakgroep een zo passend mogelijk aanbod kan realiseren. Het kost slechts een paar minuten van uw tijd.

Enquête voor medewerkers

Het beschikbare geld is voor zowel ondernemers als medewerkers. Om die reden willen wij ook graag de behoefte van uw medewerkers inventariseren. Wij vragen u uw medewerkers de enquête hieronder in te laten vullen. Het invullen van de enquête voor medewerkers is anoniem.
Klik hier om de enquête te openen in het Nederlands.
Klik hier om de enquête te openen in het Pools.

Via de volgende link kun je twee flyers downloaden (Nederlands en Pools). Wij vragen u deze in de kantine te leggen, zodat ze zichtbaar zijn voor uw medewerkers.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben neem dan contact op met Peter van ’t Westeinde via peter.van.t.westeinde@zlto.nl of M 06-21853449.

Bron: LTO vakgroep paddenstoelenteelt

0 Reacties

Laat een reactie achter