Extra werkgeversbijeenkomsten en gewijzigde data

Extra werkgeversbijeenkomsten en gewijzigde data
7 februari 2019 Diana Eleveld

In samenwerking met de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) hebben we een extra bijeenkomst toegevoegd aan onze serie werkgeversbijeenkomsten. Op donderdag 7 maart 2019 kunt u een bijeenkomst bijwonen bij de Veiling in Zaltbommel. Er zal speciaal aandacht worden besteed aan de thema’s die van toepassing zijn op kleinfruit bedrijven. Meer informatie over het programma leest u op www.werkgeverslijn.nl/agenda. U kunt zich hier ook aanmelden voor de bijeenkomst van uw keuze. In totaal is de Werkgeverslijn dit voorjaar op 10 verschillende plaatsen door heel Nederland om werkgevers te informeren over de actualiteiten op het gebied van arbeid en werkgeverschap.

De geplande bijeenkomst in Tuitjenhorn is verplaatst naar donderdag 21 februari 2019. De locatie, dorpshuis Ahoj, is ongewijzigd. De datum voor de werkgeversbijeenkomst in Klimmen is vastgesteld op woensdag 5 juni 2019.

Alle bijeenkomsten starten om 19:30 uur en eindigen om 21:30 uur. In 2 uurtjes weer helemaal klaar voor het nieuwe (werkgevers-)seizoen! We ontmoeten u graag tijdens één van onze bijeenkomsten.

0 Reacties

Laat een reactie achter