E-learning ‘Help, ik ben werkgever!’ nu beschikbaar

E-learning ‘Help, ik ben werkgever!’ nu beschikbaar
1 november 2022 Marten van Lenthe

Een groot aantal agrarische ondernemers werkt met personeel. Daar komt veel bij kijken, denk aan contractvormen, cao’s, personeelsadministratie en kosten van arbeid. Om werkgevers hierin op weg te helpen, biedt de Werkgeverslijn land- en tuinbouw in de maand november kosteloos een e-learning aan: ‘Help, ik ben werkgever!’.

De e-learning kunnen agrarisch ondernemers zelfstandig doorlopen op een online leerplatform. De e-learning is een basistraining voor werkgevers die bijvoorbeeld voor het eerst met werknemers gaan werken. Maar ook voor als je geen HR-achtergrond hebt en toch goed beslagen ten ijs wilt komen als werkgever. Al ruim honderd ondernemers en werkgevers hebben zich aangemeld voor de e-learning.

Inhoud e-learning

De e-learning is in de maand november kosteloos te doorlopen en bestaat uit zeven modules:

  1. Vormen van arbeid
  2. Cao’s
  3. Contractvormen
  4. Kosten van arbeid
  5. Opstellen van een arbeidsovereenkomst
  6. Afspraken vastleggen bij het inschakelen van derden
  7. Aan de slag

Met een tijdsinvestering van 1,5 uur ben je goed geïnformeerd om aan de slag te gaan als werkgever.

Digitale vragenuurtjes

Adviseurs Diana Eleveld en Marten van Lenthe van de Werkgeverslijn staan iedere donderdag in november van 12.00 uur tot 13.00 uur online voor de deelnemers aan de e-learning klaar. Tijdens deze open, digitale vragenuurtjes beantwoorden de adviseurs via Zoom vragen en is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de onderdelen uit de e-learning.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van de Werkgeverslijn is meer informatie te vinden over de e-learning en bijbehorende vragenuurtjes. Via deze webpagina kunnen werkgevers zich ook aanmelden waarna ze een vouchercode ontvangen om toegang te krijgen tot de e-learning. De e-learning is gefinancierd door Colland Arbeidsmarkt.

Ga naar www.werkgeverslijn.nl/onlinecursus.

0 Reacties

Laat een reactie achter