De Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat betekent dit voor u?

De Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat betekent dit voor u?
3 september 2019 Maartje Jager

Laatste update: 13 oktober 2019, 12:41

Update: aanmelding voor deze webinar is niet meer mogelijk.

U heeft er ongetwijfeld al over gehoord of gelezen: per 1 januari 2020 treedt de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking. Een wet die bestaat uit nieuwe maatregelen waar je als werkgever mee te maken gaat krijgen. Zo gaat de systematiek van de WW-premie veranderen, wordt de ketenbepaling anders en gaat er vanaf de eerste werkdag een transitievergoeding gelden.

In oktober staat de WAB centraal bij de Werkgeverslijn. Er wordt achter de schermen gewerkt aan een uitgebreide themapagina met daarop de informatie die relevant is voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Tevens organiseren we een webinar, waarin we met u de wijzigingen door gaan nemen. We nodigen u van harte uit om deze webinar online te volgen!

Tijdens de webinar gaat Maartje Jager (adviseur bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw) in gesprek met Hans Koehorst (beleidsadviseur bij LTO Nederland) over de WAB. Welke onderdelen kent de WAB? Wat is belangrijk voor agrarische werkgevers? Wat is de insteek van LTO rondom deze wet?

Dus bent u werkgever in de land- en tuinbouw? Meld u nu dan gratis aan voor onze webinar met als onderwerp: De Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat betekent dit voor u? De webinar vindt plaats op:

Datum:                maandag 14 oktober 2019
Tijd:                       14.00 – 14.45 uur

De webinar kunt u online volgen en via een chatfunctie kunt u uw vragen stellen. Deze worden zoveel mogelijk tijdens de webinar behandeld.

Webinar terugkijken
Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. U ontvangt na afloop van de webinar een link om deze terug te kunnen kijken.
Let op: deze webinar wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt en is alleen bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook cao-abonnementhouders zijn welkom om de webinar te volgen.

 

0 Reacties

Laat een reactie achter