Corona webinar #10 over de RIE en hoe om te gaan met de vakantie van werknemers

Corona webinar #10 over de RIE en hoe om te gaan met de vakantie van werknemers
9 juni 2020 Maartje Jager

Laatste update: 16 juni 2020, 11:01

Op dinsdag 16 juni 2020 om 13:00 uur organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw opnieuw een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector.

Wist u dat het coronavirus ook gevolgen heeft voor uw risico inventarisatie en evaluatie (RIE)? Tijdens het webinar gaat Maartje Jager in gesprek met Albert van der Burg van Stigas over de verplichtingen die u als werkgever heeft met betrekking tot de RIE en corona. Daarnaast praat Peter Baltus u bij over hoe om te gaan met werknemers die naar het buitenland op vakantie willen gaan. De overheid heeft aangekondigd dat reizen naar bepaalde landen wel weer kan, maar wat als de werknemer een coronabesmetting oploopt of onverhoopt niet meer tijdig naar huis terug kan keren of naderhand in thuisquarantaine moet? Uiteraard komen de laatste actualiteiten ook aan bod.

Aanmelden voor het webinar
Wilt u meekijken? Meld u nu aan via onderstaand formulier. Heeft u nu al vragen? U kunt dit doorgeven bij uw aanmelding. Tijdens het webinar is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Als u niet live mee kunt kijken, kunt u in het aanmeldformulier aangeven dat u het webinar graag later terug wilt kijken.

[Het is niet meer mogelijk u aan te melden voor dit webinar]

0 Reacties

Laat een reactie achter