Column: een gratis vraagbaak voor pensioenen

Column: een gratis vraagbaak voor pensioenen
3 oktober 2017 Diana Eleveld

Vindt u het af en toe moeilijk de vragen van uw werknemers over pensioen te beantwoorden? Is soms onduidelijk welke dienstverbandgegevens u bij BPL Pensioen moet aanleveren? Grote kans dat het antwoord op deze vragen ‘ja’ is.  De consulenten van BPL Pensioen helpen u graag! Helemaal gratis!

Veel – vooral oudere – werknemers vragen zich af of ze kunnen stoppen met werken vóór hun 67ste. Een goede uitleg met concrete rekenvoorbeelden biedt dan uitkomst. Misschien heeft u veel oudere werknemers in dienst? Of juist veel jonge werknemers? De pensioenconsulenten van BPL Pensioen geven presentaties of komen langs voor persoonlijke gesprekken met uw werknemers.
Of hij geeft, in uw bedrijf, een presentatie over de pensioenregeling. Vaak willen werknemers ook meer weten over hun eigen pensioensituatie. De pensioenconsulent organiseert spreekuren om juist deze individuele vragen te behandelen.

U bent voor uw werknemers een belangrijk aanspreekpunt over pensioen. Maar dat betekent niet dat u zomaar de nodige pensioenkennis paraat heeft. Met de pensioenconsulent haalt u die kennis en deskundigheid gratis in huis. Een hele zorg minder! Aarzel niet en maak gebruik van deze gratis vraagbaak! Op de website van BPL vindt u de contactgegevens van de consulenten.

René le Clerq
Werkgeversvoorzitter BPL Pensioen

0 Reacties

Laat een reactie achter