Binden en boeien van uw werknemers… Volg onze webinar voor praktische tips!

Binden en boeien van uw werknemers… Volg onze webinar voor praktische tips!
30 augustus 2017 Maartje Jager

Uw goede werknemers wilt u behouden en aan uw bedrijf binden. Dit kunt u op verschillende manier doen. Bijvoorbeeld door uw werknemers ruimte te geven om te groeien. Tijdens onze webinar op 3 oktober a.s. geeft opleidingsmanager Anneke Postma van Kas Groeit praktische tips voor werkgevers in de land- en tuinbouw.

Een reden voor werknemers om op zoek te gaan naar een andere baan is vaak niet een beter salaris. Juist andere factoren spelen daarin een belangrijke rol zoals ontwikkelingsmogelijkheden, de cultuur binnen de organisatie, loopbaanmogelijkheden, maar ook het type leiderschap in het bedrijf. Deze onderwerpen komen tijdens de webinar aan bod. Daarbij gaan we wat dieper in op de motivatie van werknemers.

U bent van harte welkom om deze gratis webinar te volgen! De webinar vindt plaats op dinsdag 3 oktober 2017, om 10.30 uur. De webinar duurt maximaal 45 minuten. Meld u hier aan voor de webinar.

 

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

 

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via dit aanmeldformulier. Een paar dagen voor aanvang van de webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Deelname aan het webinar is gratis voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw.

Wij ontmoeten u graag live bij onze webinar op 3 oktober!

 

0 Reacties

Laat een reactie achter