Bijeenkomsten en webinars

Laatste update: 1 april 2019, 12:02

Webinars

Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord.

Na aanmelding voor een webinar, krijgt u een paar dagen voor aanvang van het webinar een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Deelname aan onze webinars is gratis voor alle werkgevers in de land- en tuinbouw.

 

Geplande webinars

Er staan momenteel geen webinars op de planning. Wilt u direct bericht krijgen als er nieuwe webinars gepland staan? Stuur dan een e-mail naar info@werkgeverslijn.nl o.v.v. uitnodiging webinars.

Werkgeversbijeenkomsten

Bent u voldoende op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap? De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseert samen met LTO en de gelieerde vaktechnische organisaties ieder jaar een aantal werkgeversbijeenkomsten door het hele land. We praten u graag bij over de meest bevraagde onderwerpen van dit moment.

Tijdens de bijeenkomsten brengen we u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Daarnaast krijgt u vooral veel tips en handvatten over hoe u hiermee om kunt gaan op uw bedrijf. Vanzelfsprekend is er ook ruim gelegenheid voor het stellen van vragen en discussie. Een overzicht van de geplande bijeenkomsten ziet u hiernaast, meer informatie treft u op www.werkgeverslijn.nl/agenda.

Netwerkbijeenkomsten

Bent u werkzaam bij een accountantskantoor, administratiekantoor, payrollbedrijf of uitzendbureau en heeft u klanten in de land- en tuinbouwsector? Meld u dan aan voor onze netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u weer helemaal bij over de actuele ontwikkelingen op het gebied van agrarisch werkgeverschap.

Tijdens de bijeenkomsten is er een presentatie van de beleidsadviseurs van LTO en de adviseurs van de Werkgeverslijn. Onderdeel van het programma is een pauze waarin u met elkaar kunt netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

 

Geplande bijeenkomsten

Er zijn op dit moment geen netwerkbijeenkomsten gepland.

Wilt u direct bericht krijgen als er nieuwe bijeenkomsten gepland staan? Stuur dan een e-mail naar info@werkgeverslijn.nl o.v.v. uitnodiging netwerkbijeenkomsten.

 

Werkgeverslijn inhuren als spreker

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw kan kosteloos workshops of lezingen over arbeid en werkgeverschap verzorgen op bijeenkomsten voor agrarische ondernemers. Het kan bijvoorbeeld gaan om studieclubs of afdelingsbijeenkomsten. Wilt u tijdens zo’n bijeenkomst aandacht besteden aan het thema arbeid en werkgeverschap? Dan komen wij graag langs om hier wat over te vertellen. Klik hier voor meer informatie.