Bent u werkgever? Dit moet u weten!

Bent u werkgever? Dit moet u weten!
2 oktober 2018 Maartje Jager

Weet u het nog? De online cursus ‘Help, ik ben werkgever’, die vorig jaar georganiseerd werd? In november geven we een vervolg op deze cursus! Er staan twee webinars op de planning, waarbij we wat dieper in willen gaan op de materie. We nodigen u van harte uit om deze webinars te volgen, ook als u al wat meer ervaring hebt als werkgever.

 

Webinar 1: personeel op mijn bedrijf: wat moet ik regelen?

Maandag 12 november, 10.30 uur

Twee adviseurs van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw gaan in gesprek over het werken met personeel. Hierbij komen vragen aan de orde zoals:

– Hoe werkt een cao? Wat staat hier wel/niet in geregeld?

– Welke dingen kan ik zelf regelen?

– Hoe zet ik mijn personeel goed en flexibel in?

– Van welke regelingen in de sector kan ik gebruik maken?

 

Webinar 2: Een kijkje op andermans erf

Maandag 26 november, 10.30 uur

Een adviseur van de Werkgeverslijn land- en tuinbouw gaat in gesprek met twee ondernemers. Hoe gaan zij om met personeel? Wat voor dienstverbanden hebben hun werknemers? Welke tips hebben ze?

 

Bij beide webinars heeft u de gelegenheid om live vragen te stellen via de chatfunctie. Heeft u nog nooit een webinar gevolgd? Bekijk hier een filmpje om alvast een blik in de studio te werpen. Voor het volgen van een webinar is enkel een computer of laptop met internet en geluid nodig. Bent u niet in de gelegenheid om de webinars live te volgen maar wilt u wel graag de webinars terugkijken? Dit kunt u ook aangeven op het aanmeldformulier. Aanmelden voor de webinar is wel noodzakelijk, u ontvangt dan per mail een link waarmee u de webinar live kunt volgen. Deelname aan de webinars is kosteloos voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

U bent ook van harte welkom om deel te nemen aan de webinars als u de eerdere online cursus niet hebt gevolgd. Heeft u de cursus gemist en wilt u deze terugkijken? Stuur ons een mailtje en u ontvangt de cursus per mail (info@werkgeverslijn.nl). We hopen u graag te ontmoeten op het web. U kunt zich hier aanmelden voor (één van) de webinars!

 

 

 

0 Reacties

Laat een reactie achter