Video: Plaatsingsproces

Laatste update: 17 januari 2017, 20:57

Broederij Probroed en Sloot heeft Christiaan in dienst, Christiaan heeft een arbeidsbeperking. In deze video vertelt manager Karin van den Berg over de zoektocht van de broederij in het plaatsingsproces van medewerkers met een arbeidsbeperking.

Probroed en Sloot heeft eerder twee plaatsingen gehad van medewerkers met een arbeidsbeperking die mis zijn gelopen. “Wat daarbij misging is dat wij geen afstemming hebben gehad met de medewerker en de instantie die hem begeleidde. Het is heel belangrijk om constant met de medewerker en de begeleiding af te stemmen wat je kunt bieden en wat de mogelijkheden zijn, maar ook wat de uitdagingen zijn en waar je tegenaan loopt.”

De plaatsing van Christian bij Probroed en Sloot is heel succesvol voor zowel de ondernemer als de werknemer. “Wat ik tegen andere werkgevers wil zeggen: de groei die je ziet bij Christiaan en binnen je organisatie is zo mooi, ga voor die kans!”

Als u de video met ondertiteling wilt bekijken, kunt u het beste naar Youtube gaan door te klikken op het Youtube-icoon rechtsonder en daar de ondertiteling aanzetten.