Agenda

Werkgeversbijeenkomsten 2019

Direct aanmelden kan hier

Foto: Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO)

Bent u voldoende op de hoogte van de actuele zaken rondom arbeid en werkgeverschap? De Werkgeverslijn land- en tuinbouw nodigt u namens LTO en de gelieerde vaktechnische organisaties van harte uit voor één van de werkgeversbijeenkomsten. We praten u graag bij over:

  • Wet Arbeidsmarkt in Balans: wat zijn de belangrijkste onderdelen van dit wetsvoorstel en wat betekent dit voor de agrarische sector?
  • Loonkosten: inzicht in de kosten van arbeid in 2019 mede naar aanleiding van de veranderingen in de loonheffingskorting en de introductie van de private aanvulling WW (PAWW);
  • Certificering huisvesting arbeidsmigranten: dit voorjaar wordt  het agrarisch keurmerk flexwonen voor de huisvesting van arbeidsmigranten verwacht. Laat u informeren over de laatste stand van zaken en de mogelijkheden om straks weer huisvestingskosten te kunnen inhouden via de loonstrook.

Tips voor uw dagelijkse praktijk
Naast deze drie hoofdonderwerpen is er ook ruimte voor sectorspecifieke actualiteiten. Vanzelfsprekend is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen en het voeren van discussie. Binnen twee uur bent u weer klaar voor het nieuwe (werkgevers-) seizoen. Hiernaast vindt u een overzicht van alle data en locaties.

AANMELDEN

U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst via het digitale aanmeldformulier.

Graag tot ziens bij één van onze bijeenkomsten!

DATA EN LOCATIES

Deze bijeenkomsten hebben plaatsgevonden in het voorjaar van 2019. Voorlopig zijn er geen nieuwe bijeenkomsten gepland.

WEBINAR

Voor ondernemers die niet in de gelegenheid zijn om een bijeenkomst bij te wonen organiseren we op 1 april een webinar waarin een aantal onderwerpen van de bijeenkomsten worden toegelicht.

Aanmelden voor deze webinar is niet meer mogelijk. Wilt u de webinar terug kijken? Stuur dan een mail naar info@werkgeverslijn.nl.

De werkgeversbijeenkomsten en het webinar worden financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.