Aanmeldformulier webinar #5 ‘coronavirus’ woensdag 15 april

Laatste update: 15 april 2020, 11:03

Webinar #5 over impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector
Woensdag 15 april om 13.00 uur

[UPDATE: aanmelden voor dit webinar is niet meer mogelijk. Het webinar is op een later moment terug te kijken via onze website]

Woensdag 15 april, om 13.00 uur organiseert de Werkgeverslijn een vijfde webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector. Tijdens het webinar kunt u vanuit huis meekijken en uw vragen stellen.

Programma webinar #5
Tijdens het webinar krijgt u weer een update over het laatste nieuws vanuit de sector en over de acties vanuit de Taskforce Arbeid. Het exacte programma volgt later.

Vragen die u tijdens het webinar stelt worden zo veel mogelijk direct in de uitzending beantwoord. Lukt dit niet dan krijgt u na afloop van het webinar persoonlijk bericht of uw vraag wordt opgenomen bij de ‘FAQ’ op de website. Eerdere uitzendingen kijkt u hier terug.

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor het webinar.

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, u ontvangt dan de link waarmee u de webinar terug kunt kijken.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Een dag voor aanvang van het webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Het webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom om het webinar te volgen. Webinars van de Werkgeverslijn worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.