Aanmeldformulier webinar ‘coronavirus’ woensdag 18 maart

Laatste update: 21 januari 2021, 10:17

Webinar over impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector
Woensdag 18 maart om 13.00 uur

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor onze sector. We proberen op de themapagina ‘corona’ alle informatie voor werkgevers in de land- en tuinbouw te verzamelen. Om aanvullende vragen te beantwoorden organiseert de Werkgeverslijn land- en tuinbouw op 18 maart om 13.00 uur een webinar over de impact van de coronamaatregelen voor werkgevers in de agrarische sector.

Tijdens het webinar kunt u vanuit huis meekijken en uw vragen stellen. Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen op basis van de op dat moment beschikbare informatie. Ook horen we graag uw signalen, zodat de taskforce arbeid deze mee kan nemen naar Den Haag. U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor het webinar.

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Bent u niet in de gelegenheid om de webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, u ontvangt dan de link waarmee u de webinar terug kunt kijken.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Een dag voor aanvang van het webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. De webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom om de webinar te volgen. Webinars van de Werkgeverslijn worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

[Update 11.30]

Inschrijven voor het webinar is niet meer mogelijk, als u aangemeld bent voor onze nieuwsbrief ontvangt u vanavond (18 maart) een terugkijklink naar het webinar. Nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief? Dat kan bovenaan onze nieuwspagina.