Aanmeldformulier webinar #9 ‘coronavirus’ dinsdag 26 mei 2020

Laatste update: 26 mei 2020, 11:13

Programma webinar #9

Op dinsdag 26 mei 2020 om 13:00 uur organiseren we het negende webinar. Tijdens dit webinar staan de volgende onderwerpen centraal:

  • De NOW vanaf 1 juni 2020: hoe ziet deze regeling eruit en welke voorwaarden zijn van toepassing? Werkgeverslijn adviseur cao- en arbeidsrecht Diana Eleveld zal dit toelichten.
  • De actualiteiten en het laatste nieuws vanuit de Taskforce Arbeid. Dit onderdeel word besproken door Peter Baltus, projectleider bij Projecten LTO Noord.

Het webinar wordt gepresenteerd door Maartje Jager, eveneens adviseur bij de Werkgeverslijn, en duurt 30 tot maximaal 45 minuten.

Vragen die u tijdens het webinar stelt worden zo veel mogelijk direct in de uitzending beantwoord. Lukt dit niet dan krijgt u na afloop van het webinar persoonlijk bericht of uw vraag wordt opgenomen bij de ‘FAQ’ op de website. Eerdere uitzendingen kijkt u hier terug.

[Het is niet meer mogelijk u aan te melden voor dit webinar]

Wat is een webinar?
Een webinar is een online seminar waarin u een live presentatie in beeld en geluid kunt volgen. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen, die zoveel mogelijk nog tijdens het webinar worden beantwoord. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Geef dit aan op het aanmeldformulier, u ontvangt dan de link waarmee u de webinar terug kunt kijken.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Een dag voor aanvang van het webinar krijgt u een mail met de link en verdere instructies. U heeft alleen een computer of laptop nodig met geluid en een goede internetverbinding met voldoende snelheid. Het webinar is gratis en bedoeld voor werkgevers in de land- en tuinbouw. Ook intermediairs met een cao-abonnement zijn welkom om het webinar te volgen. Webinars van de Werkgeverslijn worden mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.