9 juni: werkbezoek aan huisvestingslocatie in Noord-Limburg

9 juni: werkbezoek aan huisvestingslocatie in Noord-Limburg
25 april 2023 Marten

Greenports Nederland en LTO organiseren op vrijdag 9 juni een werkbezoek bij een huisvestingslocatie voor internationale medewerkers. Geïnteresseerde werkgevers die te maken hebben met het thema ‘huisvesting van internationale medewerkers’ zijn dan welkom bij het agrarisch bedrijf Neessen Aardbei- en Aspergeplanten in Grashoek (Noord-Limburg). Het werkbezoek is onderdeel van een reeks van drie bedrijfsbezoeken in Nederland. Eerder werd een bezoek gebracht aan een grootschalige huisvestingslocatie in Zeewolde.

Programma
Het werkbezoek begint op 9 juni om 10.00 uur met een ontvangst op het bedrijf van Inge van Haaster-Neessen in Grashoek. Zij geeft een presentatie en verzorgt de rondleiding op het bedrijf. Ook is er een woord van Nees Wolfswinkel, voorzitter van de ‘Bestuurlijke tafel huisvesting internationale medewerkers’ van Greenports Nederland. Wethouder Rob Wanten van de gemeente Peel en Maas is aanwezig om vanuit de gemeente het huisvestingsbeleid toe te lichten.

Met de werkbezoeken wordt een inkijk gegeven in de diversiteit van huisvestingslocaties. Daarnaast krijgt men inzicht in hoe zaken in een betreffende regio of gemeente zijn aangepakt, maar ook welke lessen hieruit geleerd zijn.

Aanmelden en doelgroep
Je kunt je aanmelden voor dit werkbezoek via dit aanmeldformulier. Wees er op tijd bij, er is ruimte voor ongeveer vijftig deelnemers. De doelgroep van het werkbezoek zijn gemeentebestuurders, ambtenaren die huisvesting arbeidsmigranten in hun portefeuille hebben en geïnteresseerde ondernemers. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met het programma.

Graag tot ziens op vrijdag 9 juni!

0 Reacties

Laat een reactie achter