Bel: 088 888 66 88

Over ons

Eén nummer, één aanspreekpunt

De Werkgeverslijn is hét aanspreekpunt voor ondernemers in de land- en tuinbouw en wil goed werkgeverschap bevorderen. Naast informatie over arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid bieden we verschillende producten en diensten. Bovendien is de Werkgeverslijn een belangrijke informatiebron voor de belangenorganisaties. Zo zijn binnenkomende vragen bijvoorbeeld input voor cao-onderhandelingen. Heeft u vragen? Bel dan T 088 – 888 66 88.

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.

Vragen beantwoord in 2016
Deelnemers aan bijeenkomsten / webinars in 2016
Cao abonnementhouders
Websitebezoekers in 2016

Praktijkverhalen

 • De Werkgeverslijn kan lastige vragen voorleggen aan de partijen die bij cao-onderhandelingen betrokken waren. Hierdoor kunnen we de cao juist en onderbouwd toepassen.

  Martine van der Meer
  Martine van der MeerTomatenkwekerij Combivliet
 • Voor ondernemers is het onmogelijk om alles te weten over werkgeverschap, er verandert telkens zo veel. De adviseurs van de Werkgeverslijn zorgen ervoor dat alle actuele kennis paraat is voor de sector. Daar komen we verder mee!

  Dirk de Heer
  Dirk de HeerAkkerbouwer in Noord-Holland
 • Op de bijeenkomsten van de Werkgeverslijn word ik helemaal bijgepraat over de veranderingen in de cao, de verschillen tussen regelingen en krijg tips over kostenbeheersing. Die bijeenkomst wil ik niet graag missen!

  Geraldine Mulder
  Geraldine MulderMulder Tulips
 • Ik deed onlangs mee aan het webinar over de nieuwe cao en vind deze mogelijkheid om kennis op te doen echt super handig. Je hoeft nergens heen te rijden en kunt direct je eigen vragen stellen.

  Mariëlle Akerboom
  Mariëlle AkerboomAkerboom Freesia

Mede mogelijk gemaakt door: