Bel: 088 888 66 88

Online cursus Help, ik ben werkgever!

Help, ik ben werkgever!

Wat komt er bij kijken als u iemand aanneemt? Hoe geeft u op een goede manier leiding? En hoe regelt u de beloning? Tijdens vier webinars nemen we u mee langs verschillende onderwerpen in de online cursus ‘Help, ik ben werkgever!’. Alle werkgevers in de land- en tuinbouw kunnen de cursus gratis volgen. Lees op deze pagina alle informatie of ga direct naar het aanmeldformulier.

De volgende onderwerpen staan op de planning:

Zelf in dienst of inhuren? (6 november, 15.00 uur)

Aan het einde van deze webinar weet u welke soorten dienstverbanden er zijn. U weet wat de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden zijn. U heeft praktische tips ontvangen die u kunnen helpen om een juiste afweging te maken.

Wat is uw arbeidskracht waard? (15 november, 10.30 uur)

Aan het einde van de webinar weet u twee dingen: hoe bepaal ik het loon van mijn werknemer? En wat kost de werknemer mij vervolgens? Ook heeft u inzicht in de kosten van de verschillende dienstverbanden, dit kunt u meenemen in uw afweging.

Afspraken op papier (20 november, 15.00 uur)

Aan het einde van dit webinar weet u wat er administratief geregeld moet worden voor uw werknemers. Ook als u een accountant of boekhouder aan de arm neemt zijn er zaken die u als werkgever moet regelen of weten.

Leidinggeven als een baas (29 november, 10.30 uur)

Uw werknemer gaat bij u aan de slag, en nu? Tijdens dit webinar krijgt u praktische tips over leiderschap van Bert Overbeek van de LTO Academie. Met hem bespreken we hoe u op een prettige manier kunt communiceren met uw werknemers en hoe u kunt werken aan een goede en gezonde werkrelatie.

Cursus of losse webinars

De webinars vormen een samenhangende cursus waarbij u in de week tussen de webinars opdrachten kunt doen om u optimaal voor te bereiden. Naast het volgen van de hele cursus, is het ook mogelijk om de webinars los te volgen. Meer informatie over hoe een webinar praktisch werkt en wat u er voor nodig hebt, leest u op deze pagina.

Webinars terugkijken

Komt de dag of het tijdstip van de webinar u niet goed uit? Na afloop van de webinar sturen we alle deelnemers een e-mail met de link waarmee de webinar kan worden teruggekeken. Uiteraard heeft het de voorkeur als u live de webinar kunt volgen, zodat er mogelijkheid is tot interactie. Bent u niet in die gelegenheid? Meld u alsnog aan voor de webinars en ontvang na afloop de link in uw mailbox.

Aanmelden

Meld u nu aan via het onderstaande aanmeldformulier. Aanmelden kan uiterlijk 3 dagen voor een webinar plaatsvindt. Alle werkgevers in de land- en tuinbouw kunnen gratis deelnemen aan de online cursus door een financiële bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.